Fotbalul oriunde…

Legandu-ne de titlu, fotbalul se joaca oriunde, in curte, in fata blocului, pe terenul școlii, in suburbii, oriunde, dar indiferent unde-l joci exista aceeasi placere inimaginabilă care te face sa uiti de orice problema.

Fotbalul, nu tine cont de etnie, rasa, de cel bogat, de cel sarac, el doar uneste inimi, leaga prietenii, ne invata sa respectam. Imi amintesc cum ma jucam cu prietenii pe „maidan”, de dimineata pana seara, doar de apa, o minge si doua porti aveam nevoie.

Fotbalul…fotbalul, este un amalgam de sentimente, de trăiri, de emotii, de momente pe care nu le poti uita, de tot ceea ce inseamna copilariile multor copii. Fotbalul, iti aminteste si de cel mai indepartat prieten, cel care este la mii de km de tine, insa tot fotbalul te face sa il simti aproape, te face sa iti amintești ca el a dat golul prin care ati castigat cupa liceului.

Dupa atatia ani in care m-am confundat cu fotbalul, acum, profesor fiind, vad fericirea pe chipul fiecarui copil cand la ora de Educatie Fizica si Sport ne jucam fotbal… mi se face „pielea de gaina” cand vad sclipirea in ochii lor, aducandu-mi aminte de anii in care asteptam ora de Educatie Fizica si Sport, de recreatie, pentru a ne juca, FOTBAL!!!!

Fotbalul, este una din cele mai minunate creatii a lui, D-ZEU!!!!

Un singur rând la “Fotbalul oriunde…&drquo;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website folosește module de tip cookies pentru a funcționa corect. Acestea nu stocheaza informații personale despre dvs. Prin utilizarea serviciilor noastre, iți exprimi acordul cu privire la folosirea modulelor de tip cookie.
%d blogeri au apreciat: